facebook

“Загинули 14 осіб, 35 – серйозно постраждали…”: Автобус впав з висоти 150 метрів у прірву

На північному заході Колумбії сталася жахлива ДТП, передает Корупція.Інфо

Автобус з 55 пасажирами впав з висоти 150 метрів у прірву, не вписавшись у поворот. Загинули 14 осіб, 35 – серйозно постраждали.

Як повідомив мер муніципалітету Сабаналарга Сесар Куадрос, серед загиблих було двоє дітей.

За попередніми даними, постраждали 35 осіб. Однак рятувальники не виключають, що наразі врятовані не всі учасники аварії. Справа в тому, що автобус впав в важкодоступне для рятувальників місце, тому витягти всіх пасажирів поки що не вдалося.

Для пошуків і евакуації постраждалих до ущелини направлено вертоліт. Крім того, для порятунку людей також були залучені рятувальники з сусідніх муніципалітетів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, нещодавно в Ефіопії перекинувся автобус, загинула 21 особа. Можливою причиною аварії стала перевантаженість автобуса. Згідно з правилами, максимально допустиме завантаження автобуса становить 27 осіб, проте під час аварії в автобусі було 34 особи.

Раніше повідомлялося, що на Львівщині рейсовий автобус, в якому перебувало приблизно три десятка пасажирів, зіткнувся з легковиком. В результаті аварії постраждали семеро осіб.

Нагадаємо, нещодавно на трасі Доманове – Ковель – Чернівці мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter зіткнувся з вантажівкою DAF. Водій мікроавтобуса загинув на місці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...