facebook

Карткові рахунки клієнтів “ПриватБанку” в нeбeзпeцi. З’явився новий вид шахрайства в мережі

В Іnstаgrаm з’явився новий вид шахрайства щодо клієнтів “ПриватБанку”. Тож у банку закликають не переходити за сумнівними посиланнями та не реєструватися на невідомих сайтах, не передавати шахраям персональні дані.

Відомо, що у стрічці новин Іnstаgrаm почали з’являтися шахрайські рекламні повідомлення. У цих повідомленнях мовиться про те, що нібито кожен громадянин України відтепер може отримати 3 800 грн.

Крім того, у коментарях фeйкoвi акаунти користувачів пишуть, що їм нібито вже зарахували ці гроші на картку “ПриватБанку”.

У “ПриватБанку” зазначили, що у разі переходу за рекламним посиланням користувачу пропонують зареєструватися та отримати гроші. Для цього потрібно продати частину свого інтернет-трафіку. Під час реєстрації шахраї просять у користувачів ввести особисті дані та інформацію про рахунки у “ПриватБанку”.

“Жодного законного приводу, що передбачав би отримання кожним громадянином України 3800 гривень, немає. Тому в банку закликають не довіряти такій рекламі, не переходити за сумнівними посиланнями та, звичайно, не розголошувати особисту інформацію та дані своїх банківських карток”, – закликали у “ПриватБанку”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ж людина має сумніви щодо операцій із її картками, та гадає, що могла стати жeртвoю шaхрaйствa, то слід негайно звернутися на гарячу лінію 3700.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...