facebook

Савченко зганьбила Україну прочитавши лекцію у Познаньському університеті Польщі: мережа кипить

Позафракційний народний депутат Надія Саченко прочитала в Познаньському університеті в Польщі “лекцію” про Україну, під час якої звинуватила владу в розпaлювaнні вiйни на Донбасі і закликала до переговорів із тeрориcтами “Л/ДНР”.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Олексій Голобуцький, пише “obozrevatel“.

За його словами, крім суперечливих заяв, нардеп відзначилася некомпетентністю в низці питань, тим самим зганьбивши Україну.

“Савченко продовжує ганьбити українців та Україну – тепер уже до Польщі дісталася. Куратори організували їй виступ у Познаньському університеті. Надя була, як завжди, на висоті: спочатку намагалася пояснити “правильну систему оподаткування” (швидко заплуталася і кинула), потім заявила про необхідність ліквідувати області та структуру влади як таку (тобто, структурування адміністративного устрою і держуправління), потім хвалила “праймеріз” – але коли попросили пояснити, що це, швидко і ніяково згорнула тему. Осідлала улюблену тему “треба вибирати людину – ось 4000 можуть знати людину, щоб проголосувати” – але якимось ексклюзивним шляхом прийшла в підсумку до твердження, “щоб голосували не за людину, а за програму”, – описав спіч Савченко політолог.

Після цього, за словами Голобуцького нардеп, заявила, що “президент в Україні – це зло”, “вiйну почала влада” і що “люди готові говорити один з одним”, закликавши українців до переговорів із тeрориcтами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Спробувала ще про геополітику і полюси, але заплуталася на “біополі ось там, де стикаються Європа і Азія, коли підходять дуже близько”. Хоча, якщо чесно, взагалі десь на третьому-четвертому епізоді невимовляння потрібної літери почала закрадатися якась підозра. Це точно не Добкін своїм поділився – інакше була б бадьоріша і веселіша. Але щось там було…” – пише Голобуцький.

За його словами, вся “лекція” була ні чим інакшим, як “звичайною трансляцією тез Кремля”.

“Нічого особливого, ми вже майже звикли. Але ось перед Польщею зганьбила. Це не рахуючи того, що трохи, але послабила позиції нашої держави в боротьбі інтересів Польщі й України. Відкликати її не вийде – механізмів немає. Під суд – загрoжує організацією протестів її кураторами, грошей у них вистачить на досить масштабний хаoс. Може, її просто госпіталізувати, а? На дієті заодно посидить, детокcикацію пройде”, – підсумував політолог.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...