facebook

Прощай “Орел і решка”! Регіна Тодоренко виступила з несподіваною заявою

Регіна Тодоренко приголомшила фанатів заявою.

Українська телеведуча та співачка Регіна Тодоренко, яку шанувальники знають з програми подорожей “Орел і решка”, сповістила в мережі, що покидає популярний проект назавжди, передає. Про це зірка повідомила в Instagram.


Регіна зазначила, що вона собі й уявити не могла, що зможе потрапити на шоу “Орел і решка”, і вона досі залишається вдячною усій знімальній групі за роки, проведені разом. За час роботи у проекті вона звикла подорожувати і  досі не може зрозуміти, як їй вдалось побувати в стількох країнах.

“Під час навколосвітньої подорожі в проекті в якийсь момент мені навіть здалося, що іншого життя не було: я, начебто, весь час жила з цими хлопцями – режисерами, операторами, продюсером і співведучим. Тоді ми були однією великою родиною. В нашій команді я ввела “хвилинку любові”. Кожен раз, коли ми починали зйомку, закінчували її, коли у нас відбувалися якісь “факапи” або, навпаки, дуже хороші події – траплялися локації, які нас захоплюватися, ми все обнімалися”,– ностальгійно згадала Тодоренко.

Екс-ведуча програми згадала декілька моментів з її подорожей, розповіла про той час, коли не бачилась з рідними і як їй не вистачало їхньої присутності.

“Чим більше ставало подорожей, тим частіше мені не вистачало своєї сім’ї. Зараз я намагаюся цінувати кожну хвилину, проведену з ними. Але я ні про що не шкодую. Час, проведений в шоу “Орел і решка”, був найпрекраснішим і найбільш захоплюючим! І я бажаю кожному випробувати все те, що зазнала я за ці кілька років”, – підкреслила Регіна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В підсумку вона поділилась планами на майбутнє: навчання в американській кіноакадемії, отримання “Оскара”, створення власного телевізійного шоу, заміжжя, народження дітей та навколосвітня подорож, але вже в іншому форматі – зі своєю сім’єю.

“Спасибі вам, глядачі, за те, що всі ці 4 роки дивилися шоу “Орел і решка” з моєю участю, дивіться і, я сподіваюся, будете дивитися. А я, в свою чергу, обіцяю все так же радувати вас з ваших блакитних екранів!”,– підсумувала зірка.

До слова, Регіна Тодоренко була ведучою “Орла і решки” з 2013 році. Свій перший кастинг вона пройшла рівно 4 роки тому – 30 листопада і з’явилася на телеекранах в компанії Колі Серги. З тих пір вона вела всі сезони шоу, крім окремого проекту “Перезавантаження”. Її напарниця у проекті Леся Нікітюк залишила проект також нещодавно, – творці шоу замінили її на актора Петра Романова. Під час проекту Регіна відвідала більше ніж 100 країн.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...