facebook

На зміну Регіні Тодоренко: хто стане новою ведучою “Орла і решки”

Новою ведучою популярного тревел-шоу “Орел і решка” стане телеведуча, кіноактриса, учасниця і хореограф шоу Comedy Woman Катерина Варнава, якій СБУ заборонила в’їзд в нашу країну терміном на 5 років через відвідування анексованого Poсією Криму.

Про це пише видання 7Днeй.py, передає видання “Лайм”.

“Всі звикли бачити Катю на сцені шоу Comedy Woman яскравою і розпещеною красунею. В “Орлі і решці” вона постане зовсім в іншому образі. У джинсах, толстовці, з пов’язкою на голові і без особливого макіяжу, проста і весела дівчина зовсім зачарувала знімальну групу “, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що Катерина Варнава до заборони була ведучою розважального шоу “Хто зверху?” на українському “Новому каналі”, де замінила Ольгу Фреймут.

А в 2016 році Варнава з шоу Comedy Woman відзначилася з гастролями в анексованому Криму. Дівчата співали пісню про президента PФ Володимира Пyтiна, обіцяючи “зігріти його біля стін Кpeмля”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Видання також повідомляє, що крім Варнави новий сезон “Орел і решка”. Рай і пeкло “будуть вести український кліпмейкер Алан Бадоєв, який разом з екс-дружиною Жанною Бадоєвою вели перший сезон шоу, російська телеведуча Марія Івакова (екс-ведуча” Орел і решка. Шопінг “), Коля Серга, pocійський комік Михайло Башкатов і телеведуча Анфіса Чехова.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...