facebook

Українці в’їжджатимуть до Єгипту на підставі електронної візи

Українці в’їжджатимуть до Єгипту на підставі електронної візи «e-Visa», оскільки з 3 грудня 2017 року розпочато роботу системи видачі електронних віз для в’їзду в Єгипет як альтернативи візам, які також можуть бути придбані в пунктах пропуску через державний кордон Єгипту.

Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України у Facebook, передає Експрес.

“Для оформлення електронної візи заявник повинен мати закордонний паспорт, дійсний протягом 8 місяців з дати прибуття в країну, електронну копію паспорта для завантаження під час подання заяви на сайті, документи, що підтверджують мету і строки запланованої поїздки, зворотні квитки та платіжну банківську картку”, – йдеться у повідомленні.

З метою оформлення візи громадяни України, які планують поїздку до Єгипту з туристичною або діловою метою, а також з метою транзиту територією країни, можуть подати он-лайн заяву на офіційному веб-сайті www.egyptvisa.com протягом 90 днів до запланованої дати в’їзду.

“Після заповнення необхідних форм та он-лайн сплати консульського збору (25 дол. США) заявник отримує копію електронної візи – «e-Visa» електронною поштою. Документ необхідно роздрукувати та після прибуття пред’явити представникам прикордонного контролю Єгипту.

Для оформлення електронної візи дітям, які мають окремий паспорт, подаються окремі заяви”, – пояснюють у консульській службі. Оформляти e-Visa рекомендується не менше, ніж за 7 днів до запланованої подорожі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...