facebook

“Вдарила, а потім залякала”: на Закарпатті директриса школи жорстоко обійшлася з третьокласником

У селі Верхня Грабівниця на Закарпатті директриса школи дала ляпас третьокласнику Ярику, а потім залякала, що його родичів посадять до в’язниці, якщо він розповість про те, що трапилося.

Інцидент стався ще у вересні поточного року, проте хлопчик зізнався тільки зараз, передає Корупція.Інфо

Одного разу він прийшов зі школи з ватним тампоном у носі – йшла кров. Хлопчик сказав, що просто впав.

Однак, як з’ясувалося, кров ішла через удар директора школи.

У той день Ярик пустував з хлопцями на перерві. Четверо третьокласників придумали нову гру – лякати один одного. І, звичайно, верещали при цьому. Директрисі Наталії Сегедій шум швидко набрид – відвела чотирьох у клас, але по обличчю дала тільки Ярикові. Кров пішла вже на уроці, через п’ять хвилин після цього.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Про це знали вже всі, але нам не говорили – думали, що ми в курсі, – розповів дядько хлопчика Сергій Гартінгер. – Директор залякала його – мовляв, якщо розкажеш вдома, я зроблю так, що посадять і твоїх батьків, і бабусю, і тебе. Хлопчик дуже змінився. Саме те, що у нього забирають батьків і бабусю, йому снилося ночами – вже зізнався “.

Директрисі дали тиждень, щоб вона звільнилася. Педагог цього не зробила. Тоді полетіли заяви в поліцію, у прокуратуру, до відділу освіти.

Після того, як розгорівся скандал, директор пішла на лікарняний. На телефонні дзвінки не відповідає.

У районному відділі освіти зреагували оперативно – начальник приїхала в школу з комісією, але Наталію Федорівну вже не застала. Поки директор у відпустці, прогнозів щодо майбутніх наслідків непедагогічного звернення дати не можуть.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...