Лікарі намагаються врятувати: В Дніпрі чоловік облив колишню дружину кислотою

У Дніпрі невідомий “вмив” оцтовою кислотою місцеву жительку на ім’я Любов Мічуринець. Жінка не сумнівається, що напад організував її колишній чоловік.

Мічуринець каже, що вирішила розлучитися з чоловіком через постійне насильства з його боку. У суді вона домоглася розлучення і вийшла вдруге заміж за бельгійського режисера, який переїхав жити до України. Тиждень тому Оліас і Люба одружилися, а через кілька днів Любі плеснули кислотою в обличчя.

“Не особисто, звичайно. Особисто його б камери зняли. Так що хрін що доведеш. Як і побої за дбайливо зачиненими дверима – доведи, що це був чоловік, а ти не сама впала зі сходів.

Її виманили з кав’ярні під приводом передачі квітів, і коли вона вийшла – вмили дівчину оцтовою кислотою. Зараз вона в лікарні.

Лікарі намагаються врятувати її очі. Лікують хриплячу носоглотку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліція передивлюється плівки, шукає виконавця”, – пише Ковальова.

Раніше чоловік знущався над Любов’ю, а коли вона подала на розлучення – забрав їхню дитину, нагадує вона. Зараз син перебуває у його батьків, випливає з повідомлення.

“Уже після розлучення, він, при нагоді, бив дівчину. На очах у дитини. Суд не вважає, що дитину потрібно передати матері. Суд вважає, що з батьком-соціопатом, який на людях відмінно прикидається милим зайчиком, дитині цілком ок. Суд вважає, що можна і потягнути. Колишній чоловік вважає, що раз усе ок – можна робити що завгодно. Суд не допоможе. Ніхто нічого не бачив і не доведе. Це був не він. Немає складу злочину”, – розповіла Ковальова.

“Посли Бельгії, Франції і США вже відреагували на те, що відбувається. Дуже хочеться, щоб на це відреагували не тільки посли західних країн (де жінок не обливають кислотою, наприклад), але і наші, українські”, – закінчила вона.

Розповідь Ковальової викликала бурхливу реакцію в мережі. За кілька годин її пост лайкнули близько 800 разів і залишили масу коментарів.

Зокрема, одна з жінок звернулася з питанням до заступника міністра внутрішніх справ Анастасії Дєєвої: “З боку МВС є якісь механізми?”.

“Уже займаємося”, – відповіла їй Дєєва.

annashchesna

Recent Posts

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

44 хв. ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

3 години ago

Вліплять штраф: якщо не зробити це перед виїздом машиною

Що необхідно перевірити водіям перед виїздом, щоб не нарватися на штраф Всі водії перед тим…

6 години ago

Черги біля ТЦК збільшилися: що приховують ті, хто штурмує військкомати – а ви далі сидіть вдома

У військкоматів стоять черги військовозобов'язаних чоловіків, проте не все так просто Спікер Полтавського обласного ТЦК…

8 години ago

Прижарить майже до плюс 30: синоптик Діденко попередила про рекорди цьогорічної весни

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 2 травня, вночі ще комфортно, а вдень…

9 години ago

Оніміли навіть найзапекліші ухилянти: ТЦК почали по-новому вручати повістки – це миліше за котиків

Поки в ТЦК зібралися черги, українець із вдячністю отримав повістку У деяких ТЦК та СП…

19 години ago