facebook

“Важила всього 19 кілограмів”: Батьки до смерті заморили голодом дочку, яку тримали 15 років під замком

Японська поліція затримала чоловіка з дружиною, які 15 років протримали під замком в тісній кімнаті свою дочку, яку подружжя вважали божевільною. В результаті жінка померла від холоду і недоїдання, передає Корупція.Інфо

Тіло 33-річної Айри Какімото було виявлено правоохоронцями в приватному будинку в Осаці після того, як батьки 23 грудня повідомили про її смерть. На момент смерті жінка зростом 145 сантиметрів важила всього 19 кілограмів.

55-річний Ясутака Какімото і його дружина 53-річна Юкари розповіли, що їхня дочка провела в кімнаті площею три квадратних метри останні 15 років після того, як в молодому віці у неї почали спостерігатися ознаки божевілля, що супроводжувалися спалахами насильства. У японському суспільстві, незважаючи на певні зрушення в свідомості останнім часом, люди з фізичними та психічними вадами досі можуть піддаватися осуду і осміянню.

У приміщенні, обладнаному в одноповерховому будинку сім’ї, була встановлена ​​камера спостереження і подвійні двері з замком, який відкривався тільки зовні. Дівчину годували лише раз в день. У кімнаті також знаходився саморобний туалет і труба, підведена до резервуару з водою зовні будинку.

Батьки зізналися, що виявили дочку мертвою ще 18 грудня, але не повідомили про це відразу, тому що хотіли побути з нею. На даний момент подружжя знаходиться під арештом за звинуваченням у незаконному позбавленні від тіла, хоча, швидше за все, в їх адресу будуть висунуті і серйозніші звинувачення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...