facebook

“Стоп вогонь! Припиніть вогонь по своїх!”: Співачка Руслана потрапила під жорстоку критику через свої висловлювання

Народна артистка України Руслана Лижичко нарвалася на критику в мережі, розповівши в своєму останньому інтерв’ю про російську техніку і зброю на Донбасі, передає Корупція.Інфо

Співачку-волонтера звинуватили в зміні політичної позиції і пригадали її колишні заяви, які прозвучали в 2014 році.

Свіже інтерв’ю співачки, в якому вона пояснила, чому Олександр Захарченко є маріонеткою Путіна, вийшло на каналі 112. Пізніше ролик з’явився в YouTube.

“Вони (Захарченко та його подільники в “ДНР “- ред.) отримали зброю від Росії. Там була російська зброя, всі російські бойові одиниці – я все це бачила, я свідок”, – розповіла Руслана.

За словами співачки, підтримка з Росії не прибула б “просто так”. Захарченко та його спільники “підписалися” на роль маріонеток Кремля.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак в мережі співачку вилаяли за протилежні висловлювання, з якими вона виступила в 2014 році, вперше приїхавши з Донбасу.

“Коли вона приїхала тільки з Донбасу, вона по-іншому говорила”, – зауважили в одному з коментарів.

Тоді ж Руслана заявила, що українські військові нібито “стріляють по своїх”.

“Я перша била себе в груди і кричала, що в Україні немає громадянської війни. Але я приїхала туди і побачила, що снаряди летять в своїх же. Ось до чого відноситься мій головний на сьогодні меседж: Стоп вогонь! Припиніть вогонь по своїх!” – висловилася співачка в студії УНІАН.

Тоді ж цитати Руслани підхопили російські пропагандистські ресурси.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...