facebook

“Вигадка і провокація”: Одеський депутат відхрестився від хабара НАБУ

Бабенко стверджує, що не пропонував детективу сотні тисяч доларів.

Депутат одеської облради Олег Бабенко, якому НАБУ закидало спробу дати хабар детективові у півмільйона доларів, назвав розповсюджену інформацію провокацією, передає Корупція.Інфо.

Оприлюднені заяви Бабенко охрестив “мильною бульбашкою”, яка не має під собою реальних підстав.

“Я категорично відкидаю всі звинувачення на мою адресу і вимагаю від НАБУ, якщо у них є честь і совість, або оприлюднити будь-які докази проти мене, аудіо, відео – що завгодно, або вибачитися”, – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Також одеський депутат додав, що інформація про повідомлення йому підозри нібито також не відповідає дійсності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Підозру” мені ніхто не вручав. Найближчим часом я повернуся до Києва і сам прийду в НАБУ і хочу отримати від них зрозумілі пояснення щодо поширеної брехні”, – наголосив Бабенко, додавши, що готовий відстоювати правоту в суді.

Нагадаємо, 12 січня у Національному антикорупційному бюро повідомили про те, що депутата Одеської облради викрили на пропозиції хабара детективу НАБУ. За даними Бюро, чоловік міг бути причетний у пропозиції $ 500 тисяч співробітнику НАБУ в обмін за зняття арешту з рахунків приватного товариства, задіяного, за даними слідства, у корупційній схемі з заволодіння коштів місцевого бюджету Одеси. Прізвища Бабенка не називали, однак про це, що може бути саме він, писали одеські ЗМІ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...