facebook

“IV стадія, метастази в шийних лімфовузлах”: Маленька Анюта потребує вашої допомоги

Дитину готові прийняти німецькі лікарі.

Нейробластома заочеревинного простору зліва, n-myc – позитивний, стадія IV, метастази в шийних лімфовузлах – це діагноз маленької Анюти Дьогтяр.

«Почалося все з звичайної застуди в кінці листопада 2016 року, потім у дитини погіршився апетит, через що ми звернулися до гастроентеролога і 9 грудня пройшли обстеження. У сечі лікарі знайшли ацетон і поставили дитині діагноз “ацетономічний синдром”, призначили відповідну дієту. Потім ситуація трохи нормалізувалася, апетит трохи покращився, але Аня залишалася млявою і дуже схудла. 12 лютого 2017 року біля дитини почалися болі в животі. А на наступний день віявлено велике утворення 126х93 мм в епігастральній ділянці », – згадує мама Анютки.

Починаючи з 15 лютого 2017 року було проведено 11 блоків хіміотерапії. Оскільки українські хірурги вважають пухлину неоперабельною через те, що вона охоплює важливі магістральні судини, батькам радять провести дитині MIBG-обстеження, яке в Україні не виробляється. Вони звернулися до німецьких фахівців, які готові прооперувати дитину. Але за їх послуги потрібно заплатити 40 тисяч євро.

Реквізити для допомоги:
Карта банку Аваль 4188 3730 2900 1325 Дьогтяр Юлія Геннадіївна.
Карта ПриватБанку 5168 7555 2374 5483 Дьогтяр Андрій Володимирович.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

https://www.facebook.com/anutadehtiar/

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...