facebook

“Пішов з життя занадто рано”: За загадкових обставин помер відомий КВНщик

Команда КВН “НАТЕ” повідомила про смерть учасника колективу Сергія Баленко. 5 січня він відсвяткував свій 21-й день народження, передає Корупція.Інфо

Трагедія сталася в Ростові-на-Дону. “Дорогі друзі, нашу команду спіткало горе. 19 січня 2018 року, Герасимчука нашого брата і друга, Сергія Баленко. Він пішов з життя занадто рано і міг зробити ще дуже багато. Думки плутаються, в це не хочеться вірити”, – йдеться в повідомленні на офіційній сторінці команди в “Вконтакте” (орфографія і пунктуація авторів тут і далі збережена – прим.ред.).

Шанувальники були шоковані звісткою про смерть свого улюбленця. Багато стали цікавитися, що ж сталося. “У чому причина його смерті? Чому всі мовчать? Щось не те?”, “Що сталося? Такий же молодий”, – написали любителі КВН.

Деякі припустили, що молода людина звела рахунки з життям.

“Так, нетактовно і некрасиво, але все ж, що трапилося? Я думаю, є люди, які хотіли б за нього помолитися, але ж немає впевненості, що можна”, – запитала одна з прихильниць. Однак члени Клубу веселих і кмітливих тут же відкинули припущення про самогубство Баленко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Незабаром команда “НАТЕ” випустила ще одне звернення.

“Ми не можемо відповісти на питання:” Що сталося?”, Поки самі не будемо впевнені в інформації на 100%”, – заявили квнщики.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...