facebook

До команди шоу “Голос країни” 8 сезон приєднався новий ведучий

Телеканал “1 + 1” знову шукатиме співочі таланти України у 8 сезоні популярного проекту. Перший ефір “сліпих прослуховувань” нового восьмого сезону вокального шоу “Голос країни” глядачі побачать вже 28 січня.

До команди ведучих шоу “Голос країни” 8 сезон приєднався відомий шоумен і гуморист – актор студії “Квартал 95” Артем Гагарін. Про це повідомили під час офіційної презентації нового сезону шоу.

Під час виходу програм проекту Артем Гагарін буде показувати для користувачів соціальних мереж цікаві моменти закулісся, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

“За новими правилами учасник, який не зміг повернути жодного тренерського крісла, відразу залишає сцену без спілкування із зірковими наставниками. Тому з ними буду розмовляти я вже за лаштунками. Буду намагатися розповісти про цей проект більше, відповісти на питання, що цікавлять мільйонів глядачів”, – розповів він.

Для Артема Гагаріна це вже не перший досвід роботи в прямих ефірах. Восени минулого року телеведучий дебютував як ведучий зіркового балкону танцювального проекту “Танці з зірками”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому вокалісти будуть підніматися на сцену. Крім цього, в “Голосі країни-8” візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огневич, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, учасниця “Танців з зірками” та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник “Танців з зірками” і актор Юрій Ткач, а також екс-Борис Апрель – Зіанджа.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...