facebook

Хочу жити заради донечок: як відома волонтерка бореться з загадковою хворобою

Торік Україну сколихнула історія молодої вродливої дівчини-волонтера, яка ледь не з АТО потрапила в реанімацію. Як виявилося, через вірусну інфекцію, що уразила її мозок. Того разу біду спільними зусиллями вдалося відвести: українці допомогли Інні Білецькій оплатити лікування – і недуга відступила.

Втім, як виявилося, відступила не назавжди. У грудні минулого року дівчині знову раптово стало зле. Коли звернулася до лікарів – почула страшний діагноз: щось почало стрімко роз`їдати її мозок. І в будь-яку мить вона може розучитися ходити, говорити чи рухатися. А може і померти. Про війну на Донбасі і про власну війну за свій же мозок, яку Інна Білецька веде нині не на життя, а на смерть заради двох своїх малесеньких донечок, вона розповіла “Обозревателю”.

Інна Білецька – з тих волонтерів, що вийшли ще з Майдану. Під час Революції Гідності вона входила до 27 Сотні. А з початком війни почала їздити на фронт вже з волонтерською допомогою – спершу до хлопців з Самооборони, які воювали у складі “Айдару” і батальйона Кульчицького, а згодом – до всіх бійців, що потребували підтримки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...