facebook

Мережу шокувала доля українця, який був найсильнішою дитиною світу

У мережі обговорюють історію українця Річарда Сандрака, який здобув славу в 8-річному віці завдяки своєму накачаному тілу.

Зараз в мережі з’явилися свіжі знімки 25-річного українця, що послужило приводом для обговорень.

Річард народився в Україні 1992 року. У віці двох років він з батьками емігрував до США. В три роки батьки почали прищеплювати йому любов до бойових мистецтв. Річард починав займатися з гирями і тренувався щодня по дві години. У сім років батьки найняли для нього тренера Френка Гардіна, який запропонував організувати шоу “Вір або не вір”.

Незабаром він почав з’являтися в найвідоміших шоу бодібілдингу в Америці: “Містер Олімпія,”Ніч Чемпіонів”,”Містер США”,”Смарагдовий Кубок”,”Арнольд Classic” та багатьох інших. У 8-річному віці його почали називати найсильнішою дитиною в світі.

У 2009 році він зіграв роль у фільмі “Маленький Геркулес 3d”. Його часто запрошували на популярні шоу. Він продовжував займатися спортом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли Річарду було 11 років, його батька посадили на три роки до в’язниці за домашнє насильство. Хлопчик сам подзвонив в поліцію. Після цього Річард перестав спілкуватися з батьком, але продовжував тренуватися. Після закінчення школи Річард тренування закинув .

Зараз Річарду Сандраку 26 років і виглядає він як звичайний хлопець.

“Я більше не качаюсь, набридло”, – говорить він. Фізичну форму підтримує бігом і скейтбордом.

Працює українець каскадером в шоу Waterworld в лос-анджелеському парку Universal Studios, де в нього стріляють і підпалюють п’ять разів за день.

“З мене намагалися зробити помилку природи. Але є купа дітей, які досягли схожих результатів”, – коментує свої успіхи в дитинстві хлопець.

Історія хлопчика з України зацікавила багатьох користувачів мережі, які вирішили висловитися на тему виховання дітей:

“Батьки хворі люди”.

“Я схожу помилку зробив. Але все це син сам виправив. Закінчую другий вуз і працюю за своєю спеціальністю. Так що панове дайте волю у виборі професії дітям”.

“Молодець – захотів жити своїм життям, удачі!”.

“Мабуть, батьки нічого самі не змогли добитися, вирішили на сині відігратися. Благо, йому вистачило розуму надалі вибрати свій шлях”.

“Наскільки ж він був потворний в дитинстві! Невже цей монстр-мутант міг комусь подобатися? Батьки, зрозуміло, хворі люди …”

“Це називається – батьківський егоїзм. Свої мрії забивати в голову дрібному …. стежка сама виведе куди треба, якщо голову на плечах мати. Треба вкладати моральні підвалини про навколишній світ і людські якості, а не качати його як бодібілдера …”

“Накачаний – був КРАСАВЧИК!”.

“Абсолютно вірне рішення. Потрібно мати гідну професію, а не тільки м’язи. Плюс бодібілдинг це жодного разу не здоров’я”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...