facebook

Внаслідок вибуху: На Дніпропетровщині постраждав депутат

Постраждалий отримав осколкове поранення ноги.

У Нікополі Дніпропетровської області пролунав вибух, внаслідок якого постраждав місцевий мешканець, передає Корупція.Інфо.

Про це повідомляє поліція області.

Подія сталась у середу, 31 січня, о 18:30 на вулиці Трубченка біля гаражів. Внаслідок вибуху невстановленого предмета 57-річний чоловік отримав осколкове поранення ноги. Постраждалого госпіталізовано до лікарні.

Зараз на місці працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Місцевий сайт Інформатор, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що внаслідок вибуху постраждав депутат місцевої ради Олександр Рибаков.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 30 листопада 2017 року чоловік підірвав гранати під час слухання справи про вбивство його сина. Унаслідок вибуху він загинув, ще семеро людей – троє підсудних, два працівники конвойної служби, співробітник суду та одна цивільна особа – отримали осколкові поранення і були госпіталізовані. Згодом у поліції уточнили, що до лікарні доправили 10 осіб.

Зауважимо, чоловік, за попередніми даними, підірвав гранати через чергове перенесення розгляду справи про вбивство його сина. У лютому 2016 року у Нікополі розстріляли легковик із кримськими номерами. Двоє чоловіків усередині загинули.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...