facebook

У Львові сильний снігопад завдав неабияких втрат, снігоприбиральна техніка не може впоратися

Внаслідок негоди у Львові від суботнього вечора, 3 лютого, до сьогодні впали 10 дерев. Про це у неділю, 4 лютого, повідомила прес-служба Львівської міськради, передає Корупція.Інфо

За оперативними даними департаменту житлового господарства та інфраструктури, у Франківському районі міста впало 8 дерев і ще по одному – в Личаківському та Залізничному. Однак у мерії уточнюють, що це наразі попередня інформація.

«Одне дерево впало на мережу на вул. Горбачевського – Сахарова, тому тимчасово не курсують трамваї. Мережа не обірвана, а повисла. Служби вже ліквідовують цю ситуацію. Одне дерево у Франківському районі впало на машину. По інших районах інформацію ще уточнюємо», – розповіла директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.

У ЛМР нагадують, що снігоприбиральна техніка працює у посиленому режимі. Тож мешканців міста просять не паркувати машини у недозволених місцях, щоб не заважати роботі техніки (стежити за роботою снігоприбиральної техніки можна на спеціальній карті).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...