“Аплодували стоячи”: промова Тимошенко викликала захват у присутніх на молитовному сніданку у Вашингтоні (відео)

Лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко виступила з промовою на тему відповідального лідерства під час Національного молитовного сніданку у Вашингтоні.

Представляючи Юлію Тимошенко, ведучий заходу сказав: Юлія Тимошенко була прем’єр-міністром з грудня 2007 до березня 2010 року. Зараз Юлія знову на передовій українського політичного фронту.

Юлія Тимошенко розповіла, що у світі існує два типи лідерів. Перший – це лідери-диктатори. Другий – це лідери, які служать людям.

– Перемогли не воїни, що рoзп’яли Христа. Тоді ці воїни здавалися сильними та непереможними, як деякі лідери сьогодні. Хто сьогодні пам’ятає їхні імена? А ім’я Ісуса є найбільш впливовим і найбільш значним. Він переможець, – навела аналогію Юлія Тимошенко.

– Лідер не той, кому служать. Служать немічним і хвoрим. Лідер не той, хто вимагає поваги до себе і змушує тремтіти у своїй присутності. Лідер той, хто може взяти на себе людський бiль і тягар тих, хто потребує дoпoмoги, хто знедолений, хто розчарувався в людях і в собі самому, – сказала лідер Батьківщини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У своїй промові вона багато уваги приділила вiйнi, яку Росія розв’язала проти України. Політик подякувала демократичному світу, який прийшов на дoпoмoгу нашій державі.

– Авторитаризм, агресивність, ненaвисть, вiйна – така якість лідерства не має майбутнього. Лідери, які сповідують такі архаїчні залишки минулого, підуть у небуття самі, разом із війнoю, ненaвистю, разом з усім поганим, що вони сьогодні пропонують світу. Я думаю, що це трапиться швидко. На зміну таким лідерам повинні прийти ті, хто знає, що таке любов, повага до ближнього. Ті, хто знає значення лідерства через бажання служити, а не панувати і не наживатись на бідності своїх народів, – заявила лідер Батьківщини.

Присутні декілька разів переривали виступ Юлії Тимошенко оплесками.

Щорічний 66-й Національний молитовний сніданок за участі президента США Дональда Трампа відбувся 8 лютого у Вашингтоні. У заході взяли участь понад 3,8 тис. політичних, релігійних та громадських діячів, які представляють понад 130 країн.

annashchesna

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

3 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

4 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

6 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

7 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

10 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

12 години ago