facebook

“С*екс-скандали, розлучення, пікантні фото…”: Підбірка скандальних листувань народних обранців

Наші депутати, моментами забувають, що вони у Верховній Раді, під об’єктивами камер, передає Корупція.Інфо

Отож кореспондентам часто попадають на очі приватне секс-листування народних обранців.

Не винятком став і депутат Шахов, про це повідомив відомий журналіст Олександр Дубінський. Хто ж ця таємнича Діана, якій капнуло “Лаве” (гроші).

Також сам пан Олександр відправив порнографічні картинки та відео. Ай – й -яй, чи личить таке народним обранцям?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У 2015 році, в такий же скандал потрапив і нардеп від Самопомочі, Мірошник. Окрім того, що в листуваннях були фінансові аспекти, які як наслідок потягнули за собою питання кришування, дивідендів, і кумівства. Згідно з інформацією ЗМІ, його дружина після побачених фото на просторах Інтернету, подала на розлучення, оскільки пікантне листування було зі співрозмовницею Олею, а ім’я дружини – Інна. Це смс-листування коштувало не тільки авторитету і посади, а й сімейного щастя молодого нардепа.

Інколи депутати дозволяють собі позагравати і до красивих журналісток, принаймні про це свідчить листування одруженого депутата і батька аж чотирьох дітей, Віктора Бондара, як дружина відреагувала на “обійми” для красуні Соні Кошкіної?

Також У свій час великого резонансу викликало листування Савченко з Гордоном, яке опублікував Мосійчук, вказавши що це політична загроза. Гордон і Савченко відреагували на це жартома, журналісту Гордону було смішно, а Савченко закликала Мосійчука показати свій статевий орган, адже це було б цікавіше та смішніше.

З останніх гучних скандалів, можна назвати розлучення нардепа Андрія Немирівського, публічне з’ясування стосунків призвело до того, що його дружина Таміла Ульянова виклала компромат на свого чоловіка в мережу. Обмін звинуваченнями, привернув увагу ЗМІ, які почали копати. Нардеп же відповів, що сподівається, що його країна його не зрадить, бо в нього більше нічого не залишилось (Сюжет на початку новини).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...