facebook

Невже у космос полетів? Куди зник і чим займається «найталановитіший» мер всіх часів, Леонід Черновецький

Леонід Черновецький – один з найнетиповіших мерів не тільки України, а й світу. Доки головував у Києві, не втомлювався дивувати пресу і суспільство своїми талантами: співав, танцював, займався спортом, передає Корупція.Інфо

Його промови та інтерв’ю розбирали на цитати, з них створювали жартівливі пісні, з нього насміхалися, але він все одно продовжував робити своє. За це його і прозвали – «Льоня-космос». Черновецького навіть підозрювали у вживанні наркотичних препаратів, та він ці звинувачення впевнено відкидав.

У скандали Леонід потрапляв теж часто, а потім раптом зник. Куди і чому? Ось що цікавить кожного.

Подейкують, що зараз мер разом зі своєю «молодою командою» – дружиною Оленою та сином Гавриїлом, живе у Грузії. Там він активно працює, про що розповідає у своїх дописах на Facebook. А причиною його виїзду з України стало те, що після втечі колишнього президента, судові провадження відкрили і проти нього.

Зокрема, йому закидають зловживання службовим становищем і відмивання грошей, а також дорікають дозволом на будівництво вертолітного майданчика для Януковича, який є незаконним. Однак, Леонід Михайлович, стверджує, що в час надання відповідного дозволу, він уже фактично не виконував функцій мера. А усі звинувачення, висунуті проти нього, вважає помстою. Про повернення на батьківщину зараз навіть не думає.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Леонід – батько трьох дітей і дідусь вісьмох онуків, яких любить понад усе. Молодшому нащадку «космічного» мера зараз всього 4 роки, в той час, коли батьку уже виповнилось 67. Часу з малюком Черновецький проводить мало, бо ж у нього – робота. Але щовечора, люблячий батько розповідає сину казочки, які він придумує сам.

Минулого року Черновецький написав і видав книгу під назвою «Божевільна історія». За його словами, думка про створення твору не давала йому спати ночами уже декілька років і от він нарешті втілив свою мрію.

Писати йому сподобалось, тому він не виключає варіанту, що незабаром з’явиться ще одна його книга. До того ж, це може бути навіть збірка казок, які Леонід придумує для сина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...