“Батьки дівчини вимагали у чоловіка гроші, аби…”: Десятикласницю зґвалтували в сауні

Раніше судимий волинянин нині перебуває в СІЗО за заявою 9-класниці про зґвалтування. Інцидент стався у Рожищі.

23

Згідно з повідомленням, у січні 2018 року неповнолітня Ірина К., яка вчиться у гімназії №4 міста Рожище, напросилась в компанію до 4-х чоловіків для проведення спільного часу у сауні. Згодом школярка написала заяву на одного з хлопців, який нібито згвалтував її того вечора. Чоловік (Павлощук П.) отримав 2 місяці у слідчому ізоляторі.

Учениця 9-го класу гімназії №4 міста Рожище Ірина К. у січні 2018 року напросилась до компанії чотирьох чоловіків, аби провести разом час у сауні. Після спільного відпочинку вона написала заяву у поліцію на одного з чоловіків – Петра П., у якій повідомила про статевий акт, який нібито відбувся того вечора. Наразі підозрюваний отримав 2 місяці у слідчому ізоляторі.

Як пише видання з посиланням на власні джерела, батьки дівчини вимагали у чоловіка гроші, аби не повідомляти про інтимну близькість з неповнолітньою. За даними джерел, неповнолітня не вперше стає жертвою насилля і вимагає гроші з чоловіків, яким загрожує позбавлення волі за статевий акт з нею.

Керівник Рожищенського відділення поліції ГУНП у Волинській області Олександр Басалик прокоментував інцидент зі згвалтуванням 9-класниці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Дійсно, заява була написана на раніше судимого чоловіка. Він вже відбував термін покарання у місцях позбавлення волі. Зараз є заява неповнолітньої, що її зґвалтували. Порушене кримінальне провадження, проводиться досудове слідство. На час досудового слідства суд обрав запобіжний захід для підозрюваного – тримання під вартою.

Дівчина вимагала гроші у чоловіків, щоб не писати заяву? Ми такою інформацією не володіємо. Дівчина прийшла зранку додому вимазана, брудна. Батьки чи родичі повідомили поліцію про даний інцидент, розпитали її про цю ситуацію. У нас немає інформації, щоб вона з мамою вимагала гроші.

До цього часу у нас не було звернень, про те, що її раніше ґвалтували. У мене в практиці не було випадків, щоб неповнолітні дівчата навмисно зваблювали чоловіків, аби потім вимагати в них гроші за нерозголошення. Однак такі випадки дійсно є по країні. Проте це не той випадок. У нас немає інформації, що її раніше гвалтували, а потім вона забирала заяву”, – сказав Олександр Басалик.

annashchesna

Recent Posts

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

35 хв. ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

3 години ago

Вліплять штраф: якщо не зробити це перед виїздом машиною

Що необхідно перевірити водіям перед виїздом, щоб не нарватися на штраф Всі водії перед тим…

6 години ago

Черги біля ТЦК збільшилися: що приховують ті, хто штурмує військкомати – а ви далі сидіть вдома

У військкоматів стоять черги військовозобов'язаних чоловіків, проте не все так просто Спікер Полтавського обласного ТЦК…

8 години ago

Прижарить майже до плюс 30: синоптик Діденко попередила про рекорди цьогорічної весни

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 2 травня, вночі ще комфортно, а вдень…

9 години ago

Оніміли навіть найзапекліші ухилянти: ТЦК почали по-новому вручати повістки – це миліше за котиків

Поки в ТЦК зібралися черги, українець із вдячністю отримав повістку У деяких ТЦК та СП…

19 години ago