facebook

«Двічі перебувала на стаціонарному лікуванні в психіатричній лікарні …»: Хто така насправді журналістка-хуліган Тетяна Чорновол

Тетяна Чорновол – одна з найбільш нестриманих депутаток Верховної Ради. Її неодноразово звинувачували в хуліганстві і провокаційних вчинках. Редакція


Корупція.Інфо розібралася, ким насправді є дівчина, яка заявляє, що живе за межею бідності.

Тетяна Миколаївна Чороновол народилася в 1979 році в Черкаській області. Свою журналістську кар’єру дівчина почала ще в 16 років у виданні «Компаньйон», а потім в журналі «Політика і культура України». У 2001 році закінчила Міжнародний інститут лінгвістики і права. У 17 років дівчина бере активну участь в політичному житті України і вступає в партію УНА-УНСО, яку називають «попередницею Правого сектору». Але під час акцій протестів проти президента Кучми виходить з неї, назвавши своїх колег зрадниками, за те, що погодилися на діалог з владою.

У 2005 році Тетяна стає співробітником відомого українського видання «Оглядач». За 4 роки роботи жінку визнають однією з найуспішніших репортерів-розслідувачів. У 2010 році дівчині запропонували посаду випускового редактора на порталі «Лівий берег» – «lb.ua».

У 2014 році Чорновіл вирішує закінчити зі своєю кар’єрою журналістки і подається в політику. Вона висуває свою кандидатуру від партії «Батьківщина», пройти до Верховної Ради не вдалося, на виборах її обігнав Ярослав Дубневич. Але Арсеній Яценюк вирішив не втрачати можливості і призначив Тетяну уповноваженим з питань антикорупційної політики. Але на цій посаді довго вона не протрималася, звільнившись в тому ж році і вступивши в партію «Народний фронт», яку очолили Яценюк з Турчиновим. Завдяки партії жінка остаточно увійшла до Верховної Ради народним депутатом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ще за часів роботи журналістом, на дівчину відкривалося кілька кримінальних справ за хуліганство. Так, в 2012 році, вона пробралася в Межигір’я і залишила балончиком напис «Янукович, мова – твій вирок. Не підписуй!». Йшлося про закон «Про засади державної мовної політики». Дівчина явно пішла на такий вчинок не для того, щоб колишній президент її почув, а просто заради гарної картинки для свого видання. Дівчині загрожував штраф або позбавлення волі щонайменше на 15 діб, але тоді суд виправдав її.

У 2013 році на неї завели другу справу, коли вона прийшла до Київради агітуючи проти проведення засідання. Вона залізла на карниз, і просиділа там поки співробітники МНС не зняли жінку.

Така поведінка не дивовижне, адже в 1996 році Чорновіл псіхіатори поставили діагноз «Синдром гіперактивності з ознаками шизоаффективного розладу за змішаним типом». Лікарі розповідали, що вона схильна до необдуманих і імпульсивних дій. Вона двічі перебувала на стаціонарному лікуванні в психіатричній лікарні.

Крім поведінки, дивують і обурюють довідки про дохід нардепки. Вона постійно заявляє, що живе за межею бідності. У 2012 році в її декларація була просто порожньою, жінка заявляла, що у неї зовсім немає джерел доходу. У 2014 році, коли вона стала нардепом, так само подала «нульову» декларацію.

Але в 2017 виявилося, що вона придбала квартиру в Києві вартістю 854 100 гривень, земельну ділянку в Криму площею в 1513 кв. м. У нардепки дві іномарки – Chevrolet вартістю 50000 грн. і Mitsubishi 246 750 грн.

Сама жінка живе в двоповерховому особняку під Києвом, але будинок оформлений на батьків.

Чоловік Тетяни – Микола Березовий загинув в зоні АТО в 2014 році, біля Іловайська. На фронт чоловік відправився добровольцему складі батальйону «Азов». Зараз Тетяна виховує двох дітей сина Устима і дочку Іванну….

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...