facebook

Несподіваний поворот! Рішення суду у справі Димінського здивувало українців

Апеляційний суд Києва скасував постанову слідчого судді Печерського районного суду про обрання бізнесменові, президенту футбольного клубу “Карпати” (Львів) Петру Димінському запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив адвокат Димінського Микола Лисий, передає Корупція.Інфо

“8 лютого ухвалою слідчого судді Печерського районного суду Києва постанову прокурора відділу Генеральної прокуратури України Ярошенко від 7.12.2017 скасовано, а матеріали кримінального провадження повернуті Генеральній прокуратурі для досудового розслідування”, – зазначив він.

За словами адвоката, слідчий суддя вирішив, що постанова про закриття кримінального провадження не відповідає вимогам законності та не ґрунтується на всебічному і повному дослідженні обставин. Тому що спростування пред’явленого Андрію Борщу підозри вимагає досудового розслідування.

“19 лютого Апеляційний суд Києва задовольнив апеляційну скаргу адвоката і скасував постанову слідчого судді Печерського районного суду від 18 грудня 2017 про обрання підозрюваному Димінському запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою”, – повідомив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Суд прийняв нову постанову, відмовивши в задоволенні клопотання старшого слідчого з особливо важливих справ Головного слідчого управління Національної поліції про застосування щодо Димінського арешту.

За словами адвоката, Апеляційний суд дав належну правову оцінку безпідставності обраного запобіжного заходу, а також порушень закону, допущених при обранні запобіжного заходу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...