facebook

“Роман з Турчиновим і гучне розлучення”: Таємниці особистого життя Вікторії Сюмар

Вікторія Сюмар – непересічна постать в українській журналістиці та політиці. Вона працювала у найпопулярніших проектах ЗМІ. Широкому загалу стала відома під час подій Революції Гідності у 2014 році, оскільки була ініціатором громадської частини Майдану.

Сьогодні ж Сюмар є депутатом Верховної Ради, а також й надалі займається активною громадською роботою та час від часу пише для таких видань, як «Українська правда» та «Дзеркало тижня».

Однак сьогодні не про професійну діяльність цієї леді, сьогодні ми вам розповімо про особисте життя Вікторії.

В одному з інтерв’ю Вікторія Сюмар відверто розповіла про те, як їй доводилось фактично «виживати», адже народилась вона у бідній сім’ї. Вже з раннього віку їй доводилось заробляти на життя самотужки – вона торгувала на базарі, що було досить важко для молодої дівчини.

Однак пізніше розум та талант допомогли Вікторії влаштувати на «Голос Америки» і матеріальне становище покращилось. З тих пір на життя Сюмар не скаржиться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Понад 18 років Вікторія була щасливою у шлюбі з Віктором Тараном, однак влітку 2017 дороги цієї пари розійшлись.

Сюмар ще до того зізнавалася в інтерв’ю, що вже давно не живе з чоловіком разом. Розлучились вони без скандалів, майно поділили спокійно: Таран сплатив Сюмар гроші за її частку земельної ділянки та будинку.

Причиною розпаду сім’ї жінка називає занадто схожі характери – вони обоє є лідерами, а також дуже впертими.

Цікаво, чи довго Вікторія залишатиметься самотньою? У ЗМІ постійно з’являються чутки про її романи. У житті цієї привабливої жінки, за її ж словами, є багато чоловіків, однак про будь-які нові стосунки Сюмар поки не розповідає.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що у Мережі з’явились фрагменти відеозйомки, на яких добре видно Оксану Сюмар разом з Олександром Турчиновим. Окрім того, в любительському відео розповідають про деталі побачень політиків. Варто зазначити, що Турчинов, на відміну від Сюмар, перебуває в офіційному шлюбі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...