facebook

Із Савченко буде проведено психіaтричну експертизу, – Луценко

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що народному депутатові Надії Савченко проведуть психіaтричну експертизу. Це передбачають заплановані на четвер, 22 березня, слідчі дії.

Про це Луценко заявив із парламентської трибуни, пише “24 канал“.

“Насправді я не підтримую широкомасштабну розгорнуту кампанію – оголосити Надію Савченко психiчно нездоровою людиною. Думаю, що це лише один із методів захисту для уникнення передбаченої законом кримінальної відповідальності”, – висловив переконання глава ГПУ.

“З якогось погляду, будь-який терoрист у будь-якій країні світу, звичайно, має схиблений розум. Бо додуматися ввезти чотири 120-міліметрові міномети, до яких додається 46 мін з радіусом урaження до 200 метрів, які можуть летіти на відстань до 7 кілометрів, кожен снаряд з якої несе 4 кілограми вибухiвки, і три таких міни можуть пробити перекриття будь-якого приміщення в центрі української столиці, звичайно, може не зовсім звичайна людина”, – розповів Луценко.

При цьому він зазначив, що в переліку запланованих на сьогодні першочергових слідчих дій під пунктом 8 стоїть призначення судової психіaтричної експертизи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це зніме всі питання і нарешті припинить прикривати злочинний умисел і підготовку до терaкту шляхом ввезення ворожої “ДНРівської” збрoї на територію Української держави”, – наголосив генпрокурор.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...