Categories: Україна

“Окремим регіонам обіцяють до 20 градусів”: в Україну йде довгоочікуване потепління

Найближчими днями в Україні поступово теплішатиме. По-весняному тепло буде вже наприкінці наступного тижня – в окремих регіонах стовпчики термометрів показуватимуть до 20 градусів тепла.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру, пише “ТСН“.

СУБОТА, 24 БЕРЕЗНЯ

У південних, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях хмарно з проясненнями, вночі та вранці мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь, удень без опадів. Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

У Криму невеликий дощ, температура вночі 0-5 градусів тепла, вдень 5-10 градусів тепла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На решті території мінлива хмарність, без опадів. Температура вночі 6-11 градусів морозу, у північних областях місцями 12-15 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла, на Закарпатті до 9 градусів тепла.

На дорогах країни подекуди ожеледиця.

Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с.

Київ. Мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-9 градусів морозу, вдень 2-4 градуси тепла.

НЕДІЛЯ-ПОНЕДІЛОК, 25-26 БЕРЕЗНЯ

Мінлива хмарність. Без опадів, лише вдень 26 березня у південних, центральних та північних областях місцями дощ. На дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі 3-8 градусів морозу, на півночі Лівобережжя та в Карпатах подекуди 10-13 градусів морозу. Вдень 1-6 градусів тепла, на Закарпатті 5-10 градусів, 26 березня у більшості областей підвищення денної температури на 3-5 градусів.

Київ. Мінлива хмарність. Без опадів, лише вдень 26 березня місцями дощ. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 3-5 градусів морозу. Вдень 25 березня 1-3 градусів тепла, 26 березня 5-7 градусів тепла.

ВІВТОРОК-СЕРЕДА, 27-28 БЕРЕЗНЯ

27 березня невеликі та помірні дощі (вночі, крім півдня, подекуди з мокрим снігом). 28 березня без істотних опадів, удень у західній частині дощ.

Температура в західних та північних областях вночі 0-5 градусів морозу, на решті території від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла. Вдень 2-8 градусів тепла, на Закарпатті, у південній, місцями східній частині, 28 березня і в центральних областях 6-12 градусів тепла.

Київ. 27 березня вночі невеликий мокрий сніг, удень невеликий дощ. 28 березня без істотних опадів. Температура вночі 1-3 градуси морозу, вдень 4-6 градусів тепла.

ЧЕТВЕР – ПОНЕДІЛОК, 29 БЕРЕЗНЯ – 2 КВІТНЯ

29-30 березня часом невеликі та помірні дощі. 29 березня на півдні та сході без опадів. Температура вночі 0-6 градусів тепла, вдень 7-13 градусів.

31 березня -2 квітня переважно без опадів. Підвищення температури на 5-10 градусів. Тобто в окремих регіонах місцями буде до 20 градусів тепла.

annashchesna

Recent Posts

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

17 хв. ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

2 години ago

Вліплять штраф: якщо не зробити це перед виїздом машиною

Що необхідно перевірити водіям перед виїздом, щоб не нарватися на штраф Всі водії перед тим…

5 години ago

Черги біля ТЦК збільшилися: що приховують ті, хто штурмує військкомати – а ви далі сидіть вдома

У військкоматів стоять черги військовозобов'язаних чоловіків, проте не все так просто Спікер Полтавського обласного ТЦК…

7 години ago

Прижарить майже до плюс 30: синоптик Діденко попередила про рекорди цьогорічної весни

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 2 травня, вночі ще комфортно, а вдень…

9 години ago

Оніміли навіть найзапекліші ухилянти: ТЦК почали по-новому вручати повістки – це миліше за котиків

Поки в ТЦК зібралися черги, українець із вдячністю отримав повістку У деяких ТЦК та СП…

18 години ago