facebook

Оргазм – не мета: українська співачка розкрила секрет сексуального задоволення

Сексуальність і оргазм не повинні бути метою. Перш за все, це стан і дар-бонус. Створюючи з цього мета, жінки формують зайву напругу в тілі і голові, запрошуючи в своє життя “ворогів” сексуальної енергії.

Таким епізодом з особистого блогу поділилася в Instagram українська співачка Ольга Горбачова, яка вказала на важливість таких аспектів, як цілепокладання і отримання задоволення від процесу.

“Коли увагу знаходиться на абстрактній меті, тоді енергія витікає в неіснуюче майбутнє. Увагу важливо зберігати в дійсності – що зі мною відбувається, як я себе почуваю, чи є сили і задоволення жити і так далі”, – зазначила вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому блогер вказала на той факт, що у людської шкіри є так звана пам’ять.

“У нашої шкіри є пам’ять на “хороші дотики” (любов), “погані дотики” (насильство) і “відсутність дотиків” (нехтування). Тому відсутність приємних дотиків (в тому числі і обіймів) наше тіло сприймає як зневагу, і це блокує вільний потік сексуальної енергії”, – продовжила Горбачова.

Саме за тактильним принципом, за словами співачки, формується сексуальність в дитинстві – від дотиків. І якщо контакту з батьками було недостатньо, згодом важливо самостійно відновлювати цей баланс.

Фоловери артистки приєдналися до дискусій, дякуючи за мудрі поради.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...