Categories: Україна

Депутат з матами накинувся на активіста через червоно-чорний прапор

Напередодні під час сесії Вінницької обласної ради, коли мало розглядатися питання використання червоно-чорного прапора на офіційних установах міста та області, виник конфлікт між активістом Андрієм Гайдаєм і депутатом Олександром Масленніковим від “Батьківщини”.

 

Зазначається, що під час розгляду цього питання відбулося блокування трибуни, яке здійснили, депутати з числа прихильників червоно-чорного прапора та активістів “Правого сектору”.

Крім того, у сесійній залі відбувалися дискусії щодо стягу. Під час однієї з них Андрій Гайдай, який вів пряму трансляцію в інтрнеті, намагався пояснити депутату Масленнікову значення цього прапору для українських націоналістів та бійців, які воюють в АТО.

Натомість політик назвав це питання політичним, а також звинуватив активістів у спробі зірвати сесію та заявив, що лише нещодавно дізнався про червоно-чорний прапор, попри те, що “прожив вже понад 40 років”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також депутат перейшов на нецензурну лайку та звернувся до активіста зі словами: “Тусуйся отсюда, громадянин, бл*дь”. Після цих слів Гайдай нагадав депутату, що здійснюється пряма трансляція його поведінки у сесійній залі, однак Масленніков на це не зреагував і запропонував йому “піти-вийти та помірятися патріотизмом”.

Додамо, питання використання червоно-чорного прапора на офіційних будівлях Вінниччини під час памятних дат так і не було винесено на голосування, оскільки після перерви депутати не змогли зібрати кворум, відтак закрив сесію.

 

annashchesna

Recent Posts

“Мобілізувати” можуть не лише машини: що ще дозволено забирати ТЦК та військовим

В українців можуть забрати не лише авто на потреби ЗСУ, а й житло В Україні…

2 години ago

Долар здувся, а євро пре далі: банки та обмінки змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 3 травня, мають наступні показники: курс…

3 години ago

Мобілізація в Україні: Генштаб розповів, кому з чоловіків треба прийти до ТЦК

Всі чоловіки віком від 16 до 60 років повинні прийти до Територіальних центрів комплектування та…

6 години ago

Війна закінчиться у 2024 році: путін уже готується злити свою армію – спливли подробиці

Експерт розповів, що задумав російський диктатор і коли закінчиться повномасштабна війна Політолог Андрій Піонтковський в…

8 години ago

Помер через 2 дні після візиту до ТЦК: що відомо про розслідування гучної справи

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження, а омбудсман узяв справу на особистий контроль. Поліція Хмельницької області…

10 години ago

Ухилянтів аж трясе: мобілізацією все не обмежиться

Що чекає на українців, які порушать закон До набрання чинності закону про мобілізацію залишилося не…

10 години ago