facebook

“Малюк в її руках повністю посинів і не рухався”: Жінка героїчно врятувала дитину, що впала у крижану воду

Ця дивовижна історія сталася в штаті Айдахо. Жінка середніх років на ім’я Міссі Покок проживала в будинку, який розташований біля глибокого каналу з швидкою течією. Жінка завжди побоювалася крутого обриву біля води, бо її власні діти часто гралися неподалік, передає Корупція.Інфо

І нещодавно її побоювання підтвердилися. В той день Міссі займалася своїм садом, повз її будинок походили дівчата з собакою і візочком.

Несподівано собака кинувся в сторону і зачепив візочок, той відкотився і впав з обриву в крижану і брудну воду. Дівчата почали кричати і намагалися спуститися у воду, але у них нічого не виходило!

Міссі з жахом зрозуміла, що у візочку сидів малюк і зреагувала блискавично.

«На моїх очах коляска покотилася в канал. Я просто не могла залишатися на місці », – говорить героїня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Далі події відбувалися дуже швидко. Покок, зовсім не звикла до фізичних навантажень, перестрибнула через паркан, підбігла до обриву і пірнула у воду. Маленькі очевидці, які гралися неподалік, пізніше коментували побачене так:

«Місіс Покок стрибнула у воду як справжня чемпіонка!»

У воді жінці вдалося дістатися до візочка, вона відстебнула дитину і виплила на берег. Малюк в її руках повністю посинів і не рухався. Але і тоді Міссі не розгубилася! Вона перевернула хлопчика і почала постукувати його по спині. Через кілька секунд вода вийшла з легенів малюка, і він почав плакати.

Покок згадує, що вода була дуже холодною і брудною, а течія зносила її з ніг. Глибокий канал, на дні якого можна було загрузнути в багні дійсно жахав її.

Коли Міссі з’явилася на березі з дитиною в руках, все тіло її було порізане і покрите синцями, але жінка ні про що не шкодує.

Покок стверджує, що в той момент відчула такий серйозний приплив сил, що його можна порівняти, хіба що, з справжнім божественним втручанням.

Жінка вважає, що ангели допомогли їй зробити цей героїчний вчинок.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...