Categories: Події

Справжнє Великоднє диво: Малюк, якого мати викинула з мосту, прийшов до тями

Життя 9-місячного Павлика з Миколаєва, якого рідна мати 26 березня скинула з Інгульського мосту, висіло на волосині два тижні. Весь цей час хлопчик перебував в комі, але позитивні зміни були – через кілька днів після трагедії хлопчик самостійно почав дихати.

Справжнє диво сталося за день до Пасхи на свято Благовіщення – русявий щокатий хлопчина прийшов до тями, пише “КП” в Україні”.

Найбільше чекав, коли відкриються маленькі очиці, молодий лейтенант патрульної поліції Андрій Білоус. Хлопець кілька разів відвідував дитину в лікарні, щодня телефонував лікарям. Пашу він називає своїм хрещеним синочком, адже саме Андрій поліз в крижану воду і витягнув посиніле тільце крихти, а на березі допомагав лікарям швидкої допомоги проводити peанімацію.

– Я, коли Паша вийшов з коми, взяв його на руки, дитина потягнулася до мене, – розповів виданню лейтенант Білоус. – Було складно стримувати емоції. Малюк вже грає іграшками, сонячно так посміхається! Він вже знаходиться в загальній палаті.

За словами поліцейського, дитина лише трохи відстає в розвитку через погану материнську турботу. Видно, що хлопчик звик сидіти один в манежі або ліжечку, іграшок у нього толком не було. Біля дитини в лікарні знаходиться тітка – зведена сестра батька. Батьки в тюрмі – тато відбуває термін за крадіжку, а маму заарештували на два місяці без права внесення застави і тепер їй загрожує довічне ув’язнення. Як виявилося, у підозрюваної є ще двоє дорослих дітей. Один 21-річний син живе в Луганську, де другий – невідомо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– У документах дитини числиться тільки мати, – уточнив Андрій. – Юридично тітка, яка знаходиться в лікарні, Паші не родичка. Хоча жінка вона нормальна, можливо, стане опікуном хлопчика. Мені напарниця каже, мовляв, давай похрестимо малюка. Я не проти, але це не просто. Якщо Павлика усиновлять, нові батьки можуть не погодитися. Я взагалі вважаю, що він і так мій хрещеник – Бог мені його вибрав.

annashchesna

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

8 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

8 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

11 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

12 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

14 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

16 години ago