facebook

Під Києвом п’яний чоловік напав з ножем на колишню дівчину

До нападу чоловік писав коханої смс з погрозами і запевняв, що вона буде тільки його

Співробітники Іванківського відділення поліції протягом 40 хвилин розшукали і затримали 48-річного жителя Житомирської області, який напав з ножем на свою колишню кохану і втік. Так він намагався помститися їй за розірвання між ними відносин.

Пара розлучилася не так давно. Протягом місяця чоловік не міг змиритися з тим, що його кинула 32-річна кохана з смт. Іванків. Він надсилав дівчині смс з погрозами і запевняв, що вона буде тільки його. Зловмисник напився і вночі приїхав до дому колишньої дівчини. Коли вона вийшла з під’їзду на роботу, без слів накинувся на неї і ножем вдарив в живіт.

Потерпіла змогла повернутися в квартиру, викликала “швидку” і поліцію. Її доставили в хірургічне відділення лікарні, де провели операцію. На щастя, життю дівчини вже нічого не загрожує. Зараз її стан задовільний.

Підозрюваного затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці затримали 26-річного жителя столиці, який вбив чоловіка двома ударами ножа.

Раніше досвідчений тренер показав, як можна зупинити нападника з ножем: знаючи кілька прийомів самооборони, можна врятувати собі життя.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...