facebook

“Який дурень порадив президенту приїхати на відкриття”: Садовий чіплявся до перехожих і критикував Порошенка

Мер Львова Андрій Садовий розкритикував відкриття Петром Порошенком Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вулиці Джорджа Вашингтона, 6.

Про це з місця події інформує кореспондент «Вголосу».

Мер Львова ходив по території перинатального центру, кажучи присутнім, що це не «пологове відділення, а будівельний майданчик». Садовий чіплявся до усіх, хто прийшов на відкриття цього закладу.

Також міський голова Львова заявив, що «він не знає, який дурень порадив Президенту приїхати на відкриття Львівського перинатального центру».

Натомість працівники перинатального центру запевнили кореспондента «Вголосу», що їхній заклад нарешті готовий до експлуатації. За їхніми словами, він запрацює тоді, коли конкурсна комісія Львівської обласної ради обере нового керівника цього перинатального центру.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко, сьогодні, 20 квітня, відкрив оновлений Львівський обласний клінічний перинатальний центр на вулиці Джорджа Вашингтона, 6, який не могли довести до пуття упродовж п’яти років.

Як відомо, перинатальний центр припинив свою діяльність ще у вересні 2013 року. Медзаклад закрили на реконструкцію у межах проекту «Нове життя». Звідти демонтували усе обладнання, а понад чотири сотні медиків тимчасово працевлаштували у інших медичних установах.

Ремонт у перинатальному центрі неодноразово затягувався через відсутність фінансування і зловживання чиновників. Медики центру кілька разів пікетували обласну адміністрацію, вимагаючи довести почату роботу до кінця. Разом з тим, через закриття перинатального центру у Львові постала проблема із нестачею місць у пологових будинках.

Відкриття перинатального центру анонсовували протягом кількох років, однак його постійно відтерміновували. За фактом зловживань під час ремонту перинатального центру було порушено навіть кримінальні справи.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...