facebook

До України наближається антициклон: яkу пoгоду oчікувати на травневі свята

До України наближається антициклон, і вже днями на всій території пануватиме практично літня погода, і жодного натяку на опади.

Про це написала на своїй сторінці в Facebook співробітник українського метеоцентру Наталя Діденко, пише Радіо Максимум

“Через високий атмосферний тиск сильні або помірні опади практично неможливі”, – пише у пості на сторінці в Facebook синоптик. Локальні невеликі дощі ймовірні на заході і півночі України, однак вони не вплинуть на загальну ситуацію.

Домінуватиме все одно суха повітряна маса. Температура повітря в денні години буде коливатися в межах літніх значень, +22 +27 градусів. Вночі буде в межах +5 +10 градусів з поступовим зростанням до + 9 +14 градусів.

Така ж погода триматиметься протягом 2-3 травня. Діденко уточнила, що лише на Заході країни подекуди локально можуть пройти невеликі дощі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві в найближчі дні очікується однорідна комфортна синоптична ситуація. Протягом вихідних, 28, 29, 30 квітня та 1 травня, істотні опади у столиці малоймовірні. “Вітер переважатиме південно-східного напрямку, від невеликого до помірного. Температура повітря 28 квітня буде коливатися в межах +20 +22 градусів. Надалі стовпчики термометрів піднімуться до літніх +22 +27 градусів”, – повідомила синоптик.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...