facebook

“Ледь не вбили дитину”: Чоловіки влаштували стрілянину прямо на проїжджій частині

У Малиновському районі Одеси поліцейські по гарячих слідах затримали чотирьох чоловіків, які влаштували “аматорський турнір зі стрільби” прямо на проїжджій частині. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник ГУНП України в Одеській області Дмитро Головін.

За його словами, одна з куль пройшла в 20 см від заднього сидіння автомобіля, в якому перебувала дитина. На щастя, під час інциденту ніхто не постраждав. Під час обшуку в гастролерів вилучили бойовий пістолет ПМ, два магазини, 9 бойових патронів, револьвер і пістолет іноземного виробництва калібру 5,6 мм.

За розпорядженням Дмитра Головіна, в Одесі та на під’їздах до міста посилені запобіжні заходи з оглядом автомобілів.

Нагадаємо, 1 травня в Одесі пстався замах на вбивство відомого активіста Сергія Стерненко – розбійник стріляв в голову чоловіка, перебуваючи за його спиною. Після пострілу з травматичного пістолета куля зачепила шию активіста, який зумів затримати нападника.

А перед цим в Херсоні застрелили відомого бізнесмена, якого не врятував охоронець, що отримав важкі поранення під час вбивства. “Невідомий чоловік зробив кілька пострілів в 49-річного сусіда заявника та його знайомого. Внаслідок чого одна особа від отриманих вогнепальних поранень загинула на місці події, другого постраждалого доставили до лікарні”, – йдеться в повідомленні поліції

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...