facebook

ДТП з українцями в Європі: пасажири розповіли про жахіття на дорозі

Кількість постраждалих зросла до дев’яти

Туристичний автобус з українцями потрапив в аварію в Румунії. Очевидці розповіли, я к це сталося та скільки насправді людей постраждало.

За словами пасажирів, винуватцем ДТП стала жінка-водій, яка виїхала на зустрічну та зіткнулась з автобусом.

“7 постраждалих в нашому автобусі в результаті аварії сьогодні вранці на території Румунії залишилися там. Тітка за кермом виїхала назустріч і протаранив нас на світанку. Вона і її супутниця також живі. Румунські служби спрацювали дуже оперативно. Перші пожежні і 4 швидкі були на місці трагедії менш ніж через 5 хвилин “, – написав на своїй сторінці в Facebook очевидець Олександр Хлебович.

Також пасажир додав, що не всі могли вибратися із понівеченого транпорту самотужки, рятувальникам довелося їх вирізати. Декому на місці надали мдичну допомогу, інших постраждалих розвезли по лікарнях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Загалом в результаті ДТП постраждало дев’ять чоловік.

“Потім спрацювали поліцейські, вони перекрили повністю трасу через 5 хвилин після аварії. Після всіх процесів, менше ніж за 2 години після аварії, приїхав евакуатор і комунальна техніка, які прибрали залишки авто і помили асфальт. Румунська сторона надала нам два рейсові автобуси, на яких ми не тільки доїхали до кордону з Молдовою, а й перетнули його і доїхали до кордону України. Там нас вже чекав український автобус, на якому прямо зараз ми прямуємо до Одеси”, – резюмував він.


Нагадаємо, раніше повідомлялось, що в ДТП в Румунії постраждало четверо пасажирів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...