facebook

Сором і неосвіченість: росіяни з «колорадкою» назвали Голокост святом

В інтернет-мережі підняли на сміх молодих росіян через ганебні відповіді про Другу світову війну.

Відповідні відео опублікував російський блогер Рустем Адагамов на своїй сторінці в соцмережі.

Так, на опублікованих кадрах ведучий ставив жителям Чебоксар питання про те, хто такий Адольф Гітлер і що таке Голокост. Один з молодих людей так і не зумів відповісти на перше питання. У теж час дівчина з «колорадкою» назвала Голокост святом і навіть привітала з ним глядачів.

На цю репліку ведучого повелися й кілька інших росіян, які також привітали Чувашію з «національним святом Голокостом».

У той же час користувачі мережі вважають, що нинішнє покоління росіян виглядають як телепередача «село дурнів».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«в селі дурнів нове покоління», «сором і неосвіченість», «зате стрічки висять», «аж страшно. Така деградація», «деградація країни цвіте махровим цвітом», – пишуть вони.

Уточнимо, що Голокост – це переслідування і масове знищення євреїв, що жили в Німеччині, на території її союзників і на окупованих ними територіях під час Другої світової війни.

Нагадаємо, в Російській Федерації сильно зганьбилися з плакатами, які розвісили до Дня Перемоги. Напередодні, в Кургані фасади кінотеатру і головпоштамту прикрасили безграмотними банерами.

Зокрема, підписи до них говорять: «ОбороННа Севостополя», «БреСТкая фортеця». Цілком очікувано, в адміністрації міста вже заявили, що не замовляли дані плакати: «Банери були виготовлені рекламним агентством «Контур» на безоплатній основі для прикрашання міста до свята День Перемоги».

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...