“А після сидів і пив чай”: Школяр жорстоко розправився зі своєю сім’єю, а тіла сховав у підвалі

Страшна трагедія сталася 6 травня о Конаківському районі Тверської області. 14-річний школяр Антон (ім’я хлопчика і його сестри змінені) жорстоко вбив свою прийомну матір і бабусю, а тіла заховав у підвалі.

Про вбивство стало відомо тільки вчора ввечері. Колишній чоловік загиблої повідомив в поліцію, що Ірина, його колишня дружина, і теща кілька днів не виходять на зв’язок. Приїхавши на місце співробітники правоохоронних органів знайшли в підвалі будинку на Луговій вулиці тіла двох загиблих жінок. Сам Антон спокійно сидів удома і пив чай. Потім з’ясувалося, разом з ним в будинку знаходилася і його старша сестра Алла. Чи брала вона якусь участь у вбивстві поки невідомо.

Слідчі органи вже встановили, що перше вбивство Антон зробив вранці 6 травня. Підліток накинувся на бабусю з сокирою і завдав їй кілька ударів в голову. Добив ножем. Жінка від отриманих травм померла на місці. Її тіло Антон сховав у підвал. Ближче до вечора з роботи повернулася прийомна мати Антона з сестрою хлопчика. З Іриною він розправився тим же способом, що і з бабусею, але сестру пощадив.

Антон і Алла вчилися в одному класі, в 9 «Б» місцевої школи. Для педагогів жахливий вчинок учня став шоком, а мотиви залишаються загадкою.

– Це просто як грім серед ясного неба. Мати їх дуже любила. Постійно водила на якісь гуртки, до репетиторів. Привчала до праці. Навіть забирала з уроків для того, щоб хлопці попрацювали в її магазині. Антон завжди говорив, що до матері ставиться з великою повагою. Періодично у хлопчика були конфлікти з сестрою, але у кого їх не буває?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Антона і Аллу усиновили одночасно, хлопчикові було два роки, сестра його на рік старше, їй відповідно виповнилося на той момент три роки. Як розповіли в школі, спочатку Ірина та її чоловік хотіли усиновити тільки хлопчика, але потім дітей вирішили не розділяти. Про те, що вони прийомні, Антон і Алла дізналися тільки рік тому.

Мотиви страшного вчинку Антона, як і те, чи приймала участь у вбивстві його сестра, поки так і залишаються невідомими. Над з’ясуванням всіх обставин зараз працюють співробітники правоохоронних органів.

Весь цей час, з моменту вбивства своїх прийомних мами і бабусі, Антон не відчував ніяких емоційних хвилювань, він викладав на своїй сторінці в соціальній мережі свої фотографії з невиразними підписами.

Як розповіла однокласниця хлопців, незадовго до трагедії, в родині стався конфлікт.

– Антон і Алла довели маму і вона поїхала з дому. А коли повернулася – сталося вбивство.

annashchesna

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

5 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

5 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

8 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

8 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

11 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

13 години ago