facebook

Дівчину з ДЦП вигнали з популярного київського кафе

Як розповіла Людмила Глушко в коментарі “Радіо Свобода”, коли вона зайшла у заклад, на неї дуже пильно почав дивитися один з офіціантів.

 


У Києві офіціант Stories cafe попросив вийти із закладу дівчину з ДЦП. Людмила Глушко має гіперкінетичним форму дитячого церебрального паралічу. За своє життя дівчина вперше зіткнулася з таким відвертим хамством у закладі. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

“Все буває вперше. Навіть коли офіціант виганяє тебе з Stories cafe на вул. Костянтинівська, тобто, просто “просить залишити приміщення”. Зовні милий і затишний, атмосферний заклад в центрі Подолу виявився прогнилим всередині”, ― поділилася дівчина.

“Він на мене так подивився, ніби питав поглядом, що я тут забула. Потім він підійшов і запитав: “Ви не могли б залишити приміщення?”. Я на секунду забарилася, не могла повірити, а потім просто не втрималася і сказала: Та ви ― хам!”, – пише дівчина.

У коментарях до посту дівчата зі сторінки оскандалився закладу заявили, що в разі вини співробітники вони готові розірвати договір з ним. Однак через два дні після інциденту на сторінці кафе з’явився пост з вибаченнями і заявою, що “з працівниками була проведена роз’яснювальна робота”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Користувачі в коментарях до цього посту зазначили, що адміністрація сторінки попередньо “почистила” негативні коментарі та відгуки та закрила можливість ставити оцінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...