facebook

Подробиці масової бійки на “Лісовій”: поліція затримала понад 30 осіб

Раніше повідомлялося про 10 затриманих.

Поліція затримала 34 людини, які на ринку біля станції метро “Лісова” у Києві пошкодили торгову точку продавця, де раніше побили військового пенсіонера. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

При затриманні нападники влаштували сутичку з поліцейськими, зокрема, кидали в них каміння. На даний момент з ними спілкуються правоохоронці для встановлення всіх обставин події.

“Поліцейські втрутилися в ситуацію і припинили протиправні дії. В результаті троє правоохоронців отримали тілесні ушкодження, їм надають медичну допомогу. Десять найактивніших учасників затримані і доставлені в управління поліції. Зараз слідчі вивчають записи відеоспостереження, зокрема і розміщені в мережі Інтернет, тому діям кожного доставленого дадуть правову кваліфікацію”, – розповів начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко.

За його словами, слідчі Деснянського управління поліції почали два кримінальні провадження: за ч.2 ст.296 (хуліганство) і ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що після інциденту з побиттям військового пенсіонера в Києві біля станції метрополітену “Лісова”, кривдникам киянина прийшла “розплата” – невідомі розгромили кіоски. На такі дії відреагувала поліція, застосувавши газ, а у відповідь в бік правоохоронців полетіло каміння.

В результаті конфлікту постраждали троє поліцейських, десять активних учасників заворушень були доставлені в Деснянське управління поліції.

Як повідомлялося, в мережі з’явилося відео удару і фото нападника. Варто відзначити, що дочка потерпілого пенсіонера закликала не влаштовувати самосуд над зловмисниками (під час конфлікту з пенсіонером було кілька агресивних людей не української національності, але удару завдав тільки один з них).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...