facebook

Смерть водія автобуса за кермом: за хвилину до трагедії салон покинув останній пасажир

У Києві прямо за кермом автобуса № 7 несподівано помер водій. Про це повідомила прес-офіцер Шевченківського управління поліції Анна Зубрева.

 

«Ця надзвичайна подія трапилася 30 травня, приблизно о 14.00. Автобус виконував рейс за маршрутом “Залізничний вокзал – Львівська площа”. Раптово водієві стало погано, але він встиг загальмувати. Автобус перебував у другому ряду. Завдяки щасливому випадку, в салоні не виявилося пасажирів. Причина смерті водія поки встановлюється. Відомо, що чоловік був передпенсійного віку », – сказала Зубрева.

За свідченням очевидців, буквально за хвилину до того, як трапилася ця трагедія, салон автобуса покинув останній пасажир.

«У години пік на цьому маршруті зазвичай багато людей, – написав на своїй сторінці в Facebook киянин Сергій Михайленко. – Днем пасажиропотік зазвичай спадає. Водій під’їжджав до кінцевої зупинки. В автобусі не залишалося жодного пасажира. Проте чоловік перед смертю встиг вжити заходів, щоб не сталося ДТП ».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В інтернеті висловлюють співчуття родичам водія. Багато пасажирів його знали і поважали. «Майже кожен день їжджу на цьому маршруті. Нормальний водій був », – пише в Facebook Олександр Головатюк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...