facebook

Чи то заздрість чи бажання помститись штовхнули Дашку в обійми сестриного чоловіка

Дашка Оленці завжди заздрила. Ще б пак, та молодша була. Їй і шматок солодше діставався і любові більше. Все життя у них так проходило. Все здавалося старшій, що перед молодшою м’якше доріжка стелиться.

Дівчата виросли і кожна пішла своєю дорогою. Дашка в інститут вступати не стала. Закінчила профтехучилище і стала працювати перукарем. А Оленка була упертіша від сестри, тому і в інститут вступила, і посаду собі попрестижніше знайшла. Бухгалтером у великій фірмі.

Обидві вийшли заміж. Обидві невдало. Але кожній здавалося, що у сестри чоловік краще. І жодна з них не розповідала інший про справжній стан речей. Одного разу Дашка приїхала в місто у справах. І вирішила відвідати сестру.

Вдома тієї не виявилося. Зате був її підвuпивший чоловік Васька. Чорт смикнув жінку увійти в квартиру. Чи то тваринний інстuнкт, то чи бажання помститися сестрі підштовхнуло Дашку в ліжко до чоловіка сестри? Тепер вже і не дізнаєшся.

А через місяць жінка зрозуміла, що вaгітна. і це точно не дитина від її чоловіка Кольки. У того були проблеми зі здоров’ям і “це саме” траплялося по великих святах. Довелося це саме свято чоловікові влаштувати, щоб замести сліди.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нарoдився син Вадик. А Оленка весь цей час мучилася з п’яницею чоловіком. Мало того, він ще й руки розпускати почав. Одного разу жінка приїхала до батьків з величезним синцем під оком. У них також в цей час в гостях була і Дашка. І чомусь їй вперше в житті стало шкода сестру.

Вперше вона подивилася на неї як на людину, а не як на ворога. З цих пір сестри почали спілкуватися. Дашка допомогла Олені вигнати чоловіка з дому, підтримувала морально на перших порах. Картала себе за за той єдиний раз з її чоловіком, але нічого не розповіла. В кінці-кінців у неї є син, значить так комусь в той момент було потрібно.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...