facebook

Доктор Зло: київський лікар перетворив пенсіонерів на піддослідних кроликів

Столичний лікар виманював у пацієнтів великі суми на операції, які не приносили результату

Пенсіонер з київської області за помилку лікаря заплатив 42 тисячі гривень. Столичний офтальмолог не тільки не допоміг пацієнту з Фастова, але і зіпсував його зір.

Прокинувшись одного разу вранці і відкривши очі, Олександр Іванович зрозумів, що з його зором не все гаразд. Чоловік не міг зрозуміти, що сталося. Праве око взагалі припинило бачити. Про це пишуть столичні ЗМІ.

Чоловік дуже злякався. Часу втрачати не можна, тому відразу вирішив їхати до столиці. Знайшов спеціалізовану державну лікарню. Діагноз – відшарування сітківки ока, потрібна операція.

Рятувати очі взявся досвідчений офтальмолог. Лікар запевнив – поверне зір, але не безкоштовно. Операція коштувала 18 тисяч гривень. Олександр розгубився – де взяти таку суму із заробітної плати 3 тисячі гривень? Але лікар пішов на поступки, і знизив ціну до 14 тисяч.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За можливість бачити пенсіонер розпродав господарський інвентар, зайняв у родичів і друзів.

“Ну, думаю, гроші даєш, значить є якась надія, що все буде добре”, – розповідає Олександр Педченко.

Операцію провели, зір повернувся. Але ненадовго. Вже через 10 днів чоловік знову відчув, що його очі знову майже не бачать. Олександр Іванович знову відправився в лікарню. Офтальмолог відразу заявив: у тому, що зір не повернувся, його провини немає. Таким чином було проведене ще ряд операцій, практично безрезультатних.

Цей пенсіонер – не єдиний, на кому збагатився недобросовісний лікар. Варвара Іванівна лікувала очі у того ж лікаря, в тій же лікарні і з тим же діагнозом.

“Я тоді на той момент нічого не думала, я тільки думала, щоб я могла бачити”, – говорить Варвара Шандригось.

Пам’ятає, що лікар пообіцяв: одна операція, і вона буде бачити. Тому Варвара Іванівна не роздумуючи взяла кредит.

“Якби я знала, що в подальшому будуть такі результати, вже б не наважилась ні на що. Я з такою надією була, що зір повернеться”, – каже Варвара Шандригось.

Після операцій цього лікаря зір втратили в цілому шість пацієнтів.

Олександр Іванович, Варвара Іванівна і ще четверо пацієнтів горе-офтальмолога об’єдналися, щоб покарати лікаря, який забрав у них і гроші, і зір. Зверталися і в поліцію, і в прокуратуру.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...