facebook

Скандал у Збаражі на Тернопіллі: одинадцятикласники танцювали випускний вальс під російськомовну попсу (ВІДЕО)

Випускники збаразької школи №1 вирішили здивувати на останньому дзвонику незвичайним танцем, проте трішки прогадали з вибором музичної композиції.

Спочатку пролунали ніжні акорди і хлопці й дівчата у вишиванках почали танцювати вальс. Все виглядала дуже гармонійно. Проте раптом, музика змінюється. На сцену виходь хлопці і починають рухатися в такт композиції «Между нами тает лед» гурту «Гриби». Вчителі разом з випускниками танцюють хіп-хоп. Учні імпровізували танцювальну битву між хлопцями й дівчатами під іноземну попсову музику, проте, як зауважили глядачі, виглядало це не дуже доречно.

 – Мені було незручно і соромно стояти і дивитись на ЦЕ! Чув і бачив відео зі ЗОШ №3 яка новить почесне імя Тараса Михальського і ЗОШ№2 ім.Івана Франка – от в кого вам треба вчитись. Всі у вишиванках і жодної російської попси! – обурюється збаражанин Євген.

– Дуже сумно, що в такому славетному і героїчному місті як Збараж, яке славиться своїм Величавим Замком і такими героями як Юрій Горайський, Тарас Михальський, Устим Голоднюк випускники ЗОШ №1 танцювали разом з вчителями на урочистій лінійці під російськомовну і англійську пісні!!!Після того, як відео завантажили на YouTube, воно набрало понад тисячу переглядів і ще стільки ж негативних відгуків. Глядачі зауважують, якби випускники з вчителями танцювали вальс у вишиванках під україномовну пісню, то це було б дуже гарно, пише “Галас”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...