Categories: Події

Відірвало руку: з’явилися фото моторошної події в Києві

Внаслідок пригоди водій майже позбувся руки. Вчора близько полудня в Києві на автомобіль зі шляхопроводу впав величезний шматок бетону. Брила, пробивши лобове скло, буквально відірвала руку водієві іномарки.

 

Трагедія сталася біля станції метро «Берестейська».

«Потерпілий терміново був доставлений в лікарню, лікарі намагаються врятувати йому руку. На місці події працює поліція, яка з’ясовує всі обставини того, що сталося, в тому числі і те, чи міг хтось кинути камінь на прожджаючу машину», – повідомили в поліції.

У Департаменті транспортної інфраструктури міськадміністрації Києва повідомили, що шматок бетону не є частиною Берестейського моста.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Берестейський міст цілий. Плита, яка пробила лобове скло автомобіля біля станції метро “Берестейська”, не є шматком моста. За інформацією Нацполіціі, це – шматок плити від стіни, яка знаходиться в 300 метрах від шляхопроводу, її кинули хулігани. Зараз тривають слідчі дії», – повідомили в КМДА.

Роман Ткачук, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА, розповів, що група хлопців відривала шматки облицювання моста в районі метро “Берестейська” і кидала їх на проїжджу частину. Один з таких шматків потрапив в лобове скло автомобіля, що проїжджав під мостом, в результаті чого водій отримав травму руки.

У соціальній мережі Фейсбук теж схиляються до хуліганської версії.

«Я свідок. Їхав за цією машиною, в самого мало не влучили. Хтось кинув камінь або дошку / колоду на 3-ю смугу руху. Другий раз кинули плиту, на вигляд 8 кг. Таку кинути можна двома руками. Потрапили в лобове рено. Коли ми зупинилися, я побачив у водія сильно пошкоджену руку. Відразу за нами їхала швидка, пощастило», – прокоментував в мережі Богдан Савченко.

annashchesna

Recent Posts

Долар здувся, а євро пре далі: банки та обмінки змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 3 травня, мають наступні показники: курс…

29 хв. ago

Мобілізація в Україні: Генштаб розповів, кому з чоловіків треба прийти до ТЦК

Всі чоловіки віком від 16 до 60 років повинні прийти до Територіальних центрів комплектування та…

3 години ago

Війна закінчиться у 2024 році: путін уже готується злити свою армію – спливли подробиці

Експерт розповів, що задумав російський диктатор і коли закінчиться повномасштабна війна Політолог Андрій Піонтковський в…

5 години ago

Помер через 2 дні після візиту до ТЦК: що відомо про розслідування гучної справи

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження, а омбудсман узяв справу на особистий контроль. Поліція Хмельницької області…

7 години ago

Ухилянтів аж трясе: мобілізацією все не обмежиться

Що чекає на українців, які порушать закон До набрання чинності закону про мобілізацію залишилося не…

7 години ago

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

9 години ago