facebook

Львівщина: поліцейському, який напідпитку на смерть збив жінку, суд присудив домашній арешт

Поліцейський, який 4 червня, поблизу с.Новий Милятин Буського району Львівської області на смерть збив жінку перебував п’яним за кермом.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що цього дня поліцейський Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області керував автомобілем «Skoda Oktavia» напідпитку. Як з’ясувалось, чоловік проявив неуважність до дорожньої обстановки та порушив п.п.1.5, 2.3. та п.12.1 Правил дорожнього руху України. Він не вибрав в установлених межах безпечної швидкості і не врахував дорожню обстановку. Не переконавшись, що маневр буде безпечним для інших учасників руху, виїхав на зустрічну смугу, де вчинив наїзд на пішохода, яка рухалася по цій же дорозі на велосипеді. У результаті отриманих травм 61-річна потерпіла померла на місці пригоди», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронця затримали в порядку ст.208 КК України та наступного дня вручили повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КПК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами).

На даний час суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням радіоелектронного засобу контролю, а також відсторонив від посади. Прокуратура вимагатиме суворішого запобіжного заходу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як писав «Вголос», на автодорозі Кудирявці-Новий Милятин Буського району Львівської області 4 червня о 18:45 год автомобіль, за кермом якої був сержант поліції, на смерть збив жінку, що їхала на велосипеді.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...