facebook

П’яний депутат Черкаської ОДА побив сімейну пару — жінка в реанімації

Пригода трапилася 8 червня близько 20:30 у центрі Христинівки, пише Умань ньюз. Саме цього дня в місті відбувся етнофестиваль “Гроно Калини”, в якому депутат Черкаської обладміністрації, член депутатської фракції Радикальної Партії Олега Ляшка Олег Баштан виступив співорганізатором. По завершенню свята дебошир разом зі своїми товаришами по чарці певно вирішив, що йому замало пригод, і продовжив пиятику просто на території парку, винісши туди стіл і все необхідне для того начиння.

 

Така поведінка слуги народу викликала обурення у перехожих. Молоде подружжя, що в цей час відпочивало в парку неподалік, зробило зауваження зухвалій компанії: довкола них перебувало багато дітей, і нікому не цікаво дивитися, як хтось заливається алкоголем і відповідно себе поводить.

Замість того, щоб вибачитися, Олег Баштан наніс чоловікові удар лобом в ніс. Після цього депутатські товариші по чарці зчинили бійку, в результаті якої чоловік, що зробив зауваження, з множинними травмами опинився в лікарні, а його дружина — у відділенні реанімації.

Певно, депутат вирішив, що достатньо «окультурився» на дитячому фестивалі, і по його завершенню дозволив собі показати своє справжнє єство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...