facebook

Мешканка Запоріжжя намагалася продати свого 15-річного сина

В обласному центрі «на гарячому» затримали жінку, яка за 50 тисяч грн. намагалася продати свого 15-річного сина. За інформацією ОК ГУНП в Запорізькій області, співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з відділом ювенальної превенції Управління превентивної діяльності поліції в Запорізькій області отримали інформацію, що місцева жителька мала  намір продати свого неповнолітнього сина.

 

Під час проведення досудового розслідування поліцейські встановили особу зловмисниці. Нею виявилася жителька Запоріжжя, 1969 року народження. Сім’я перебуває на обліку служби у справах дітей Дніпровського району міста Запоріжжя. Жінку неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за ст.184 (Невиконання батьками обов’язків по вихованню дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Встановлено, що фігурантка запропонувала громадянці купити у неї її неповнолітнього сина, 2003 року народження. Зловмисниця хотіла за сина 50 тисяч гривень.

14 червня, в результаті проведення слідчо-оперативних заходів, оперативники спільно зі слідчими в Олександрівському районі Запоріжжя затримали зловмисницю відразу після передачі їй грошей за дитину. Речові докази вилучено. Жінку затримали і направили в Ізолятор тимчасового тримання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Співробітники ювенальної превенції поліції Запорізької області передали хлопчика в Центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Життю і здоров’ю дитини нічого не загрожує.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...