facebook

У Києві двоє молодиків і неповнолітня дівчина жорстоко вбили чоловіка

У Києві двоє хлопців і неповнолітня дівчина забрали у знайомого мобільний телефон, а щоби він не звернувся до правоохоронців, вбили його.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

«8 червня до Оболонського управління поліції звернулася місцева мешканка із повідомленням про те, що її 32-річний брат не повернувся додому. Через деякий час правоохоронці встановили осіб, причетних до зникнення людини. Згодом за підозрою у вбивстві затримали двох 22-річних молодиків і 15-річну дівчину. Затримані у вчиненому зізналися і розповіли подробиці», – повідомляють у поліції.

Зловмисники запропонували киянину випити і таким чином заманили його у лісопаркову зону в Оболонському районі столиці. Там вони побили потерпілого і забрали його мобільний телефон.

«Після скоєного, аби чоловік не звернувся до поліції, вирішили його вбити. У одного із товаришів був ніж. Усі вони нанесли киянину колото-різані поранення і залишили у чагарнику», – розповіли подробиці правоохоронці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Всіх зловмисників затримали у рамках ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їм підозри у скоєнні тяжких злочинів, а саме за ч. 4 ст. 187 (Розбій) та ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Також готується клопотання до суду про обрання їм міри запобіжного заходу.

За вчинене молодим людям загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення,
– додали у поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...