facebook

Охоронці одеського пляжу виганяли жінок з дітьми з зони платних послуг(відео)

На одеському пляжі на 10-й станції Великого Фонтану знову розгорівся cкaндал. Охорона орендованого пляжу і персонал пляжу, кидaлися на двох жінок з дітьми, виганяючи їх з частини пляжу, де надають платні послуги, розповіла одеситка Ксенія Званцева. При цьому, не соромлячись маленьких дітей, вони лaялися мaтом.

З пляжу також намагалися вигнати і Званцеву з компанією. Вони зажадали документи на пляж і виявилося, що за договором має бути 250 тапчанів, а в наявності 400. Також повинна бути 5-метрова смуга уздовж урізу води, а її немає – тапчани практично в морі знаходяться.

«Прийшли в 9 ранку і відразу спостерігаємо картину, як працівник пляжу з мaтом кидає тапчани на двох мам з дітьми. Вони хотіли підстилку постелити. Розуміємо що це і нас зараз чекає. Тапчани стоять практично в морі. Ми підходимо, відсуваємо один і кладемо підстилку, ну і тут почалося… прибіг охоронець і почав нашу підстилку викидати і ставити назад тапчан. Покликали адміна пляжу, розмова була хвилин 20) при вигляді телефону і відеозапису, відразу змінив тон. Відео додаю, не все… з мaтaми немає бажання тут це викладати.

Попросили документи, з 5 разу принесли. І о диво, прибережна лінія повинна бути вільна на відстані 5 метрів, всього тапчанів 250. Запитали, чи бачать вони тут 5 метрів? – відповідь, так) чоловік наочно їм показав що 2 максимум тут, на що сказали цього не довести, може у вас крок 2 метри? потрібно міряти, але рулетки немає) якщо треба, приносите свою) не полінувалася, порахувала що стоїть 400 тапчанів», – написала одеситка в Фейсбуці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...